Afsløret: Her er de hemmelige p-regler

Et hemmeligt dokument som afslører alle smutvejene, så du slipper for p-bøder, er nu blevet offentliggjort. Det er et 112 sider langt dokument, som stammer fra Københavns Kommune og Københavns Politi, som nu er frit tilgængeligt.

Det er en gældende vejledning, for hvornår der skal udskrives parkeringsbøder og hvornår den uheldige parkeringssynder kan slippe for bøden.

Selvom dokumentet stammer fra København, så bruges det i vid udstrækning også i resten af landet.

Kommunerne har kæmpet for at dokumentet skulle hemmeligholdes for offentligheden, men Folketingets Ombudsmand har forlangt dokumentet offentliggjort i henhold til offentlighedsloven.

Og de 112 sider er spækkede med tips og tricks.

For eksempel skal du ikke holde ti meter fra et vejkryds. Afstanden er kun 8,80 meter. Der skal nemlig tages højde for at bilisten ikke helt kan gennemskue hvor langt ti meter egentlig er. Derfor er der en margen, som p-vagterne skal tage hensyn til.

Desuden så kan du parkere så ulovligt du overhovedet vil i fire minutter. P-vagten skal nemlig overvåge din bil i fire minutter før han kan give dig en bøde.

Du skal heller ikke skændes mere med p-vagten, hvis han udskriver en bøde til dig. Han skal nemlig eftergive dig bøden, hvis du når at fange ham ved bilen, mens han udskriver bøden.

Er man taxachauffør, så er det en ren fest. Holder en taxa ulovligt, så skal chaufføren nemlig ringes op inden han bliver pålagt en bøde.

Gå selv på opdagelse i reglerne, der er lagt ud her på pvagt.dk

Klik på nedenstående link for at åbne dokumentet.
hemmelige-pregler