Få hjælp til at klage over de uretfærdige p-afgifter

Her er hjælpen alle har ventet på. Hjælpen til at komme af med den uretfærdige p-afgift du fandt i din forrude, på trods af du på bedste vis har fulgt reglerne.

Besværlige regler og hårdnakkede parkeringsselskaber er virkeligheden i dag, når man forsøger at parkere sin bil. Der er nu hjælp at hente ved selskabet Jur Nordica ApS, der ejer hjemmesiden www.parkeringsafgift.dk

Udover hjemmesidens mange artikler der hjælper til at give forståelse, tilbydes der også en gratis gennemgang af din sag ved udfyldelse af et skema. På denne måde bliver din parkeringsafgift screenet af erfarne folk, der efterfølgende kommer med en tilbagemelding om hvorvidt din sag vurderes til at være klageberettiget.

Er din sag klageværdig tilbyder www.parkeringsafgift.dk at tage sagen for dig, hvormed du undgår at stå for arbejdet med at klage over din afgift. Virksomheden har et No cure – No pay princip, hvilket betyder at du ikke skal betale en krone for hjælpen, før sagen er afsluttet til din fordel.

Via denne side får du den bedste hjælp til at klage korrekt over din afgift, hvor du med få klik har mulighed for at få din afgift annulleret.