Om os

Pvagt.dk er en informationsportal der har til formål, at hjælpe bilister i Danmark til at undgå parkeringsbøder, uafhængig af myndigheder, parkeringsselskaber og andre instanser.

Vil du læse spændende artikler omkring hvordan man undgår parkeringsbøder? – eller hvis skadet allerede er sket, hvilken muligheder/rettigheder du har som billist? – eller måske vide hvordan man bliver parkeringsvagt, så er pvagt.dk din fortrukne informationsportal.

Vi er med jævne mellerum ude på nettet for at finde spændende artikler og weblinks indenfor området. Når vi finder en god artikel eller et godt weblink, vil siden blive opdateret – således vil du altid være opdateret på pvagt.dk.

Brugen af pvagt.dk sker i enhver henseende på eget ansvar. pvagt.dk Er således ikke ansvarlig for tab – hverken direkte eller indirekte – eller andre forhold opstået som følge af brug af informationer på pvagt.dk.

Har du gode forslag eller ideer, der kan gøre pvagt.dk endnu bedre samt hjælpe andre bilister til at undgå parkeringsbøder? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Alle henvendelser bliver læst og behandlet inden for 14 dage fra modtagelse af henvendelsen, dog er det ikke alle henvendelser der bliver besvaret.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Skriv denne kode captcha (skal udfyldes)